Dárek od Marie

Při koupi nad 10.000,- dostanete jako dárek Všímavky- motivační karty od Marie Tilšarové - praxe mindfulness

Jen tak se zastavte. "Dávám si je do koupelny na římsu. Každé ráno při čištění zubů jednu vytáhnu a přemýšlím, pucuju, chodím po koupelně a pucuju a přemýšlím."

"Všímavky jsou skvělý nástroj, jak se zastavit ve víru každodenních starostí, jak si udělat chvilku pro sebe, zpřítomnit a napojit se na sebe sama a své srdce. Když se zastavíte, nadechnete a necháte se inspirovat Vaší aktuální Všímavkou, můžete najít hlubokou moudrost, kterou se Vám snaží Váš život předat."

Marie je nezmar, je to inspirátor, jako já. Vymýšlí, překonává překážky, vrhá se do svých strachů, šije boty, vyrábí naušnice, zpívá a hraje, dělá muzikoterapii a je jak vítr! To vše má své pozadí a svůj příběh.

S Maru se známe z jednoho mejdanu na trávě, chodíme spolu do jurty tančit a zanedlouho se spolu objevíme v jejím klipu - Souhvězdí žen =

Jednou jsme takhle ležely pod prosklenou kopulí v jurtě a ve skle se odrážely čajové svíčky. Maru povídá "tyjo, to je jak souhvězdí" a já na to " no já vidim spíš vaječníky" (z pitev na VŠ). 

Marieeeee, tady!