Udělejte si výlet!! Showroom, pivovar i Chrám Sv.Barbory

Navštivte nás a vyberte si podle pocitu

 

Cítím, že spousta z Vás si potřebuje Houpajdu vyzkoušet. Není divu, je to velká věc, ne zrovna levná a objednat něco po e-shopu může být risk. Až tělo Vám řekne, zda Houpajda splňuje to, po čem toužíte. Pojměte výlet za Houpajdou, jako celodenní výlet KutnáHora - Malešov.

 IMG_8144

Na zahradě nám visí všechny tři velikosti. Postupně se můžete poválet ve všech :) Přichystám Vám nějaké dobrůtky, ať nemusíte pospíchat.

Ukáži Vám, jak se do Houpajdy nastupuje, jaké jsou tam polohy a hlavně, jak se z křesla vystupuje. Jak jsem zjistila, Mnoho z vás má obavy, aby vylézání nebylo příliš náročné. Jde jen o práci s těžištěm.

Vystavím Vám vzorníky s látkami. Uvidíte je na denním světle a osaháte. Klidně si přivezte kousek interiérové látky, kterou potřebujete sjednotit s látkou křesla.

 DSC00062

 

Děti si zde mohou zalézt do džungle – současný stav sadu, nebo podrbat dvě fenky s kočičkou. Pískoviště, polní kuchyňka. Děti se tu v týdnu objeví hodně, tak jsme vybavení :)

 

V Malešově se můžete projít k přehradě, navštívit pivovar Malešov (30m od našeho domu), dát si burger nebo palačinku. Vyrazit ke zřícenině Sion nebo jít pěšky do Kutné Hory přes tři zrestaurované mlýny, podél horolezců a Velkého rybníka, kde se celoročně koupeme (cca 6km).

https://www.malesov.cz/

 

V Kutné Hoře lze udělat okruh vnitřním městem 

Moje tipy :)

 

mapa1. Zahrady u Jezuitské koleje

2. Chrám Sv. Barbory

3.GASK - galerie umění

4. Muzeum čokolády

5. Restaurace 4 sestry

6. Sady B. Pacáka

7. Breuerovy sady

8. NS Stříbrná stezka

 

 

 

Objednejte si návštěvu :) Věřte, že nám společnost udělá radost. T.